Skip to content

Vinduespudsning

VinduesPUS tilbyder vinduespudsning til private og erhverv, og vi pudser både indendørs og udendørs. Vi kan nå de vinduer, der er allerlængst nede, og dem der er allerhøjest oppe. Der er ingen opgaver, vi ikke kan nå.

vinduespudsning-2vinduespudsning-1

Bliv ringet op og få et uforpligtigende tilbud

Hvilket udstyr bruger vi?

Rentvandsanlæg

Til alle vinduespudsninger benytter vi et rentvandsanlæg, så vi kan nå de øverste vinduer. Et sådant anlæg gør også, at det ikke kun er dine vinduer, men også dine karme og kanter, der bliver gjort rene.

Med et rentvandsanlæg sikrer vi, at bruger vand helt uden mineraler, salt eller kalk. Dermed undgår vi, at der ikke kommer små hvide pletter eller striber på dine vinduer, når vi er færdige.

Rentvandsanlægget gør også, at vi ikke behøver bruge hårde kemikalier, når vi pudser dine vinduer. Dermed passer vi også på miljøet. Sidst men ikke mindst, gør brugen af rentvandsanlægget også, at dine fine, rene vinduer forbliver fine og rene i længere tid.

Lift
Vi lover, at der ikke er nogen opgaver, vi ikke kan nå. Derfor har vi mulighed for at benytte os af en lift, hvis der er tale om et stort vinduesparti, der sidder højt oppe.

Sæbe
Vi benytter en sæbe, der er udviklet specielt til vinduespudsning, og som sikrer at vi kan levere et resultat af højeste kvalitet til dig. Pris

 

Fem stjerner på Facebook