Skip to content

Tagrens

Vores miljøvenlige og effektive tagbehandling fjerner skånsomt skidt, mos og alger fra dit tag og får det til at fremstå nyt og smukt.

Der er flere fordele ved at få foretaget en tagbehandling:

  1. Dit tag bliver næsten så godt som nyt, og det får dit hus til at fremstå flottere og mere imødekommende.
  2. Du mindsker behovet for tidskrævende og dyr vedligeholdelse drastisk.
  3. En tagbehandling er langt billigere end at få lagt et nyt tag.
Tagrens - VinduesPUS

Få et uforpligtende tilbud

Professionel tagrens

Effektiv og miljøvenlig tagbehandling
En tagbehandling fra VinduesPUS er miljøvenlig og bliver foretaget hurtigt og effektivt.

Tagbehandling består i at sprøjte skum udover hele taget. Denne skum trænger blandt andet ind i alger og mos, der befinder sig på dit tag. Skummet nedbryder algerne og får dem til at løsne sig, og nedbør vil efterhånden skylle algerne væk fra taget. Desinficeringsmidlet skal virke mellem 4-9 måneder, før du kan se det endelige resultat med et algefrit tag.

Ved tilfælde hvor taget er meget påvirket af mos og alger, kan det være nødvendigt med en eller flere skumbehandlinger det første år.

Årlig service af dit tag
Hvis du ønsker at bibeholde det flotte resultat af en tagbehandling, anbefaler vi, at du gentager behandlingen årligt. Derfor anbefaler vi ikke, at du ser en tagbehandling, som en engangsbehandling, men som en tilbagevendende behandling som sørger for at holde alger, mos og skidt i skak! Med et årligt servicetjek af dit tag, kan du forlænge tagets levetid. Når vi hos VinduesPUS foretager et servicetjek af dit tag fastslår vi tagets tilstand og giver hele taget en skumbehandling. Det gør det sværere for alger og mos at fæstne sig på taget. Derfor er dette årlige servicetjek på sigt en langt mere økonomisk og knap så tidskrævende løsning end en udskiftning af hele dit tag.

Priser på tagrens

Tagbehandling
Op til 200 m²: 1295,00 kr
Fra 200 m² til 400 m²: 1495,00 kr
Fra 400 m² op til 1000 m²: 1895,00 kr

Køb af abonnement
Køb et abonnement hvor vi kommer en gang om året og behandler dit tag. På den måde forbliver dit tag pænt og holder sig sådan i årevis!

Gruppe aftale
Køb en gruppeaftale! Er i en forening, boligforening og/eller en grundejerforening på en villavej, så kan man købe en gruppeaftale.

Fra 3 – 6 husstande op til 200 m². kr. 850,00 pr. tag.
Fra 3 – 6 husstande fra 200 m² til 400 m². kr. 1050,00 pr. tag.
Fra 6 – 10 husstande op til 200 m². kr. 750,00 pr. tag.
Fra 6 – 10 husstande fra 200 m² til 400 m² kr. 895,00 pr. tag. 

Alle priser er inkl. moms

Over 10 husstande, boligforeninger og foreninger? Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud ved brug af kontaktformularen, eller ring til os på ​23300048.

Akut tagrens

Har du brug for akut tagrens? Vi kan altid rykke ud med kort varsel.
 
Hvis du skal have renset dit tag inden for de næste 72 timer koster det 50% ekstra ift. de normale priser. Kontakt os for pris.

Samarbejdspartnere

Fem stjerner på Facebook

Bestil et uforpligtigende tilbud på din opgave