Skip to content

Privatlivspolitik

Generelt
Vi indsamler så vidt muligt kun de informationer om dig, som er nødvendige for at kunne give dig et tilbud eller yde dig en service.
Det vil f eks. være dit navn og adresse, samt nødvendigheden i en faktura. Eksempelvis din emailadresse og dit CVR-nummer.
IP-adresse (i anonymiseret form) og tekniske oplysninger om den enhed, du tilgår hjemmesiden fra.

VinduesPUS anvender cookies som andre hjemmesider. Det er til at huske dine indstillinger, statistik og til at personliggøre indhold og annoncer.
Ved at klikke ok, giver du dit samtykke til at VinduesPUS må udsende
nyhedsbreve, tilbud og lignende til dig som abonnent.

Du kan til enhver tid vælge at fravælge dit samtykke igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket afmeld nyhedsbrev nederst på siden. Hvis du f.eks. giver dit telefonnummer til os, gemmer vi også det.

Vi har lavet tekniske og organisatoriske foranstaltninger imod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, går tabt, forringet eller kommer til uvedkommende samt misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål med dette
Oplysningerne bruges til at kunne give dig tilbud, services og eller aftalte
services. Det indebærer bla. planlægning og regnskabsføring.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt eller nødvendigt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det, eller som følge af et salg af hele eller dele af virksomheden,
Hertil vil til enhver tid have ret til og mulighed for at gøre indsigelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til ​vinduespus@gmail.com.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. En eventuel indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan medføre, at vi ikke længere kan yde dig den aftalte service, og en indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan kun efterkommes i det omfang regnskabsloven ikke kræver at oplysningerne fortsat gemmes.

Redaktør
VinduesPUS
Skærgårdsparken 54 – 8250 Egå
vinduespus@gmail.com

Ændringer i vores privatlivspolitik
Der kan ske ændringer i vores private politik der gør det nødvendigt at opdatere denne privat politik. Hvis vi foretager ændringer, vil vi notere datoen for seneste ændring nederst i denne privatlivspolitik.

Vi forbeholder os retten til uden forudgående varsel at rette/ændre ovenstående forretningsbetingelser.

Samarbejdspartnere

Fem stjerner på Facebook

Bestil et uforpligtigende tilbud på din opgave