Skip to content

Fliserens

Når du bestiller en fliserens fra VinduesPUS, får du ikke bare helt rene fliser, men også misundelsesværdige fliser. Når vi har været forbi, vil dine fliser nemlig se helt nye ud!

Hos VinduesPUS går vi meget op i kvalitet, og du kan derfor være sikker på, at vi ikke færdige før vi selv – og du er helt tilfreds. Så vil dine fliser skabe glæde hos dig og din familie hver dag i mange år. Med en fliserens fra VinduesPUS bliver dine fliser klar til sommeren og modstandsdygtige over for vinteren. Når vi har været på besøg skal du derfor ikke længere bekymre dig om grimme fliser.

Fliserens - Før-billedeFliserens - Efter-billede
Fliserens Århus - førFliserens Århus - efter

Få et uforpligtende tilbud

Priser på fliserens

Forårstilbud på fliserens
Få 25% i rabat på en komplet fliserens opstartspakke

  • Mekanisk rens
  • Algebehandling
  • Imprægnering

Brug vores kontaktformular.

Skal du bruge en præcis pris på din specifikke opgave, skal du bare benytte kontaktformularen her på siden. Her følger vores generelle priser og pakker: 

  • Opstartspakke – uden skumbehandling og imprægnering op til 40 m². kr. 1595,00
  • Opstartspakke – med én skumbehandling og imprægnering op til 40 m². kr. 2995,00
  • Fliserens: 35 kr / m² 
  • Desinficering: 10 kr / m²
  • Imprægnering: 30 kr / m²
  • Alle priser er inkl. moms

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud vha. kontaktformularen, eller ring til os på ​23300048.

Fliserens på slot
Fliserens slot

Hvornår kan jeg få renset mine fliser? 

Det er ikke muligt for os, at udføre fliserensning i frostgrader, og enkelte steps i rensningsprocessen har en længere tørretid. Derfor anbefaler vi dig, at du får renset dine fliser mellem marts og september måned. Husk at vores flise behandlinger er langtidsholdbare, så selvom du får renset fliser i september, vil de stadig være flotte, når solen igen begynder at kigge frem.

Hvordan renser man fliser?

Step 1: Bestil en gratis prøverens og opmåling
Inden vi går i gang med at rense dine fliser gennemgår vi fliserne sammen med dig. Her vil vi foretage en opmåling af arealet og foretage en vurdering af dine flisers tilstand, da dette er afgørende for, hvordan vi renser dine fliser.

Hvis du har svært ved at forestille dig, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, kan vi lave en gratis prøverensning. Her kan du lettere se og forestille dig, hvor flotte dine fliser – og dine have bliver med en fliserens.

Efter vi har opmålt flisearealet og prøverensningen giver vi dig et tilbud på den fulde opgave, og finder en dato for udførelsen.

Step 2: Fliserensning
Så snart vi er blevet enige om, hvordan dine fliser skal renses, går vi igang med selve afrensningen af fliserne. Vi behandler selvfølgelig dine fliser med forsigtighed, så vi sikrer at overfladen ikke bliver beskadiget. Vi bruger en overfladerenser, der fjerner mos, flisepest og alger. Derfor vil dine fliser allerede efter dette step fremstå renere og pænere end før.

Det er meget vigtigt for os at understrege, at vi ikke renser dine fliser med en højtryksrensning. Det skyldes, at denne form for rensning med stor sandsynlighed vil ødelægge dine flisers belægning, da trykket ved denne metode er for hårdt. Med vores metode renses fliserne med en større vandmængde, hvorfor fliserne bliver vasket fremfor spulet. Derved opnår vi et effektivt og flot resultat samtidig med at vi behandler dine fliser skånsomt.

Step 3: Desinficering/skumbehandling
Er en mere dybdegående behandling. Denne del af processen består af en desinficering/skumbehandling. Denne del af behandlingen er også forebyggende, og sørger for, at eventuelle rester og sporer, der stadig sidder tilbage i flisernes porer og fuger, bliver nedbrudt. Ved denne forebyggelse sikrer vi, at dit resultat bliver langtidsholdbart. Efter denne del af behandlingen skal dine fliser have lov til at tørre. Vi vil vende tilbage efter ca 7 dage alt efter vejret.

Step 4: Imprægnering af dine fliser
Denne del sikrer at dine fliser kan modstå det danske klima med omskifteligt vejr og temperaturer. Mere specifikt beskytter imprægneringen dine flisers overflade mod nye angreb, og nedbryder de vækstbetingelser, som mos, ukrudt og flisepest har behov for. Derudover sørger imprægneringen af dine fliser for, at vandet ikke kan trænge ned i fliserne, så frostsprængninger ikke bliver et problem. Imprægneringen sikrer ligesom step 2 et langtidsholdbart resultat.

Step 5: Fugesand
Når vi renser dine fliser, vil dele af flisefugen blive skyllet væk. Derfor anbefaler vi, at du efter behandlingen får fejet noget nyt og frisk fugesand på dine fliser. Fugesandet sørger for, at dine fliser er stabile og mindsker fremkomsten af nyt mos og ukrudt.

OBS! Fejning og levering af fugesand indgår som udgangspunkt ikke i vores tilbud. Derfor bedes du gøre os opmærksom på, at du ønsker dette, når du kontakter os angående et tilbud på fliserens.

Step 6: Oprydning – vi kører ikke før der er er rent og pænt
En fliserens kan hurtigt gå hen og blive en snavset affære. Derfor sørger vi selvfølgelig ikke kun for, at du får pæne, rene fliser. Vi kører ikke før, vi har ryddet op, og sikret, at der ser ordentligt ud hos dig. I forlængelse af din fliserens, er det også muligt at bestille en omgang vinduespudsning her (​link til siden om vinduespudsning).

Ved hvert step i processen udfører vi kvalitetstjek. Det betyder, at vi ikke går videre til processens næste step, før vi er tilfredse og kan stå inden for det forudgående step. Vi går meget op i kvalitet, og er først færdige med opgaven, når du og vi er tilfredse med det udførte arbejde.

Fliserens - Aarhus - FørFliserens - Aarhus - Efter

Imprægnering af nye fliser

Det er super vigtigt at tage hånd om dine nye fliser. Det kan du gøre med en algebehandling og- eller en imprægnering.

Dine nye fliser har en åben overflade, som gør dem meget modtagelige overfor flisepest, alger og snavs. En algebehandling nedbryder de sporer der af alger. En imprægnering sørger for at dine nye fliser kan modstå flisepest, alger og snavs samtidig med at åndbarheden bibeholdes og risikoen for frostsprængninger minimeres i flisen.

VinduesPUS garantiaftale
I forbindelse med din fliserens anbefaler vi, at du tilmelder dig vores garantiaftale. Ved denne tilmelding udfører vi et årligt servicetjek, hvor dine fliser får en vedligeholdelsesbehandling og besigtigelse.

Hvorfor skal du rense dine fliser?

Din have er den bedste udgave af sig selv, når dine fliser ser nye ud. Men i takt med at tiden går og dine fliser bliver udsat for almindeligt slid og skiftende årstider, bliver fliserne mere modtagelige overfor alger, flisepest og ukrudt.

Flisepest
Flisepest, også kaldet den hvide lav, er en af de hyppigste og mest genkendelige årsager til triste fliser. Flisepesten kan være svær at få bugt med og den breder sig hurtigt, når den først har gjort sit indtog.

En mindre velkendt og genkendelig form for flisepest er det sorte lav. Den er blandet godt ind med de andre vækster på fliserne og ligger generelt set dybere i flisernes overflade. Den sorte lav kan let forveksles med olie-pletter og derfor er der mange, der ikke opdager den førend den er væk.

Fælles for både den hvide og sorte lav er, at de begge trives i fugtige områder med skygge.

Alger
Hvis dine fliser har et mørkt eller grønligt skær og kan være meget glatte, kan du næsten være sikker på, at der er alger på dine fliser. Der findes mange forskellige alger, som sætter sig på dine fliser, men de har alle det tilfælles, at de ligesom flisepesten har det bedst i fugtige områder med skygge. Alger sætter sig let på dine fliser, men er heldigvis og lette at slippe af med, hvis bare de får den rette behandling.

Ukrudt og mos
Et af de mest velkendte problemer blandt husejere er ukrudt og mos, der år efter år skyder frem mellem fliserne. De mest almindelige former for ukrudt er græs, mælkebøtter og mos. Til-mossede fliser ses oftest i områder med fugt og skygge, mens græs og mælkebøtter som regel fremkommer i områder med sol.

Håndværkerfradrag på fliserens
Du har mulighed for at få håndværkerfradrag på rensning af fliser, og fradraget hører under serviceydelser, som giver fradrag. Disse serviceydelser giver et fradrag på op til 6.200 kr. pr. person i husstanden og udgør cirka 1/3 af arbejdslønnen.

Vores arbejdsløn udgøre typisk 2/3 af det samlede beløb, og af arbejdslønnen er det muligt at fratrække omkring 1/3 i skat. Du kan læse mere om håndværkerfradrag på ​SKAT.

Akut fliserens

Har du brug for akut fliserens? Vi kan altid rykke ud med kort varsel.
 
Hvis du skal have renset dine fliser inden for de næste 72 timer koster det 50% ekstra ift. de normale priser. Kontakt os for pris.

Samarbejdspartnere

Fem stjerner på Facebook

Bestil et uforpligtigende tilbud på din opgave