Skip to content

Facaderens

Når VinduesPUS renser din facade, sørger vi for at fjerne den algebelægning, der ligger på facaden, og dermed kommer din facade til at være lige så god som ny. Facaderensen afhænger af den enkelte kunde, men processen indeholder 3 steps, når vi skal fjerne modstandsdygtige belægninger på din facade.

Facaderens - VinduesPUS

Få et uforpligtende tilbud

Priser på facaderens

Skumbehandling – alm. et plans villa kr. 1500,00.
Er huset mere angrebet end normalt, vil der forekomme et tillæg.

Rens – skumbehandling og imprægnering pr. m² kr. 69,00.
Min pris. kr. 3495,00.

Alle priser er inkl. moms.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud ved brug af kontaktformularen, eller ring til os på ​23300048.

Processen bag facaderens

Analyse af din facade

Inden vi påbegynder rensningen af din facade bestemmer vi, hvilken behandlingstype, der egner sig bedst til din facade. Behandlingstypen bestemmes ud tre forskellige faktorer:

 1. Overfladestruktur
 2. Vækster (alger og mos)
  – Hvilken type alger plager din facade?
  – Er din facade påvirket af sort lav?
  – Er facaden ramt af andre uønskede ting?
 3. Tid
  – Hvor dybt sidder algerne og mosset i din facade?
  – Hvilken stand er din facade i? Har din facade behov for en dybegående rens eller kan den renses med en mildere rens?

Hvis du har svært ved at forestille dig, hvor flot din facade bliver efter en facaderens, tilbyder vi en prøverens på et lille område af din facade.

Step 1: Desinficering
Til at starte med giver vi din facade en desinficering. På denne måde kan step 2: Rensning af din facade klares med et lavere vandtryk, og dermed er processen meget mere skånsom ved din facade.

Vi foretager desinficeringen ved at sprøjte et desinficeringsmiddel ud på hele din facade. Dette middel løsner snavs – og nedbryder flere forskellige former for alger. Derudover giver denne behandling ringe levevilkår for de alger, der sidder dybt i facaden og som er meget vigtige at få bugt med.

Vores desinficering er aktiv, og virker derfor over tid. Du vil først kunne se den fulde og endelige virkning af behandlingen efter 4-9 måneder.

Step 2: Rensning
Vi benytter forskelligt udstyr til at rense din facade. Netop det udstyr, vi skal bruge til at rense din facade afhænger af facadens materiale, eventuel udsmykning og facadens hårdhed. Vi justerer naturligvis vandtryk- og mængde og tager højde for din facades stand, og det materiale den er lavet af. Vi renser med varm og/eller kold vand.

Step 3: Imprægnering
Sidste step i vores facaderens består i en overfladebehandling. Denne overfladebehandling sikrer at resultatet bliver langtidsholdbart. Vores overfladebehandling sørger for at vand og fugt ikke kan trænge ind, og gør det sværere for alger, skimmelsvamp og andre urenheder at vokse på facaden. Derudover mindsker den også misfarvning på facaden. En overfladebehandling af din facade formindsker også sandsynligheden for, at der kommer frostsprængninger i din facade, da behandlingen som tidligere nævnt, gør det sværere for vand at trænge ind.

Kemikalier
VinduesPUS tager selvfølgelig højde for miljøet, derfor bruger vi mindst muligt kemi. Skal der bruges en større mængde af kemikalier, bliver i orienteret herom.

Årligt servicetjek af din facade

Vi anbefaler en årlig algebehandling af din facade, da en løbende vedligeholdelse af facaden sikrer at uønskede urenheder, mos og alger vil have langt sværere ved at sætte sig fast på din facade. Hvis du årligt får foretaget en algebehandling af din facade, vil du kunne holde din facade ren og pæn. Dermed er denne løsning nem, billig og holder mange år ud i fremtiden.

Samarbejdspartnere

Fem stjerner på Facebook

Bestil et uforpligtigende tilbud på din opgave